Saturday, May 29, 2010

Terrasperikelen

Soms moeilijk te vinden: iets drinken op een goede plek, op een goed terras met veel zon. Een van de drie, toch belangrijke, factoren blijkt in elk geval tot nu toe deze lente steeds te ontbreken.

Op die eerste mooie zondag in Haarlem konden we alleen terecht in de schaduw. Prima plekje, daar niet van. Maar ijskoud. De volgende keer weer met goede moed op pad. Echter, wegens gebrek aan ruimte, moesten we aanschuiven bij een reeds bezet tafeltje. Krap, en inhouden qua conversatie.
Later verhuisd naar verderop zelfde terras, maar daar zaten eigenaren met grote en agressieve honden, die flink tekeer gingen tegen het arme teckeltje dat voorbij kwam.

De derde maal kregen we een ontzettende ouwehoer naast ons. Deze kletkous, een zekere Kees, wist werkelijk niet van ophouden (Maar daar was het ook een ouwehoer voor). Als je dan een vriendin hebt die ook nog op het gewauwel ingaat...Jammer van dit terras in de Haarlemse binnenstad, want qua zon had was het zwaar ok.

De daaropvolgende keer zaten we geposteerd naast machojongens. Was ook echt een terras voor jongeren. Ook weinig rust dus. Of word ik een oude lul ?

No comments: