Wednesday, June 25, 2014

Thuisboosting

Bosnie-Iran vanavond ? Daar ga ik zeker niet naar kijken: twee al uitgeschakelde teams die om de eer strijden. Dan wordt het voor mij Argentinie-Nigeria: Nigeria heeft nog 1 punt nodig voor plaatsing in de 1/8e finale. De Zuid-Amerikanen zijn al geplaatst.

Uruguay won verrassend van het laffe Italie, dat haar verdiende loon kreeg voor het saboterend en verdedigend spel zonder initiatief. Ja, na 1-0 achterstand had de Squadra Azzuri opeens haast, maar toen was het te laat. Hopen dat het "bijtertje" Suarez geschorst wordt.

Zo zijn er al 3 grote Europese landen richting vliegveld gestuurd: Spanje, Engeland en Italie, Verrassend dus. Zeker van Spanje en Italie. Voor Engeland is het voor het eerst sinds de jaren '50 dat ze de 1/8e finales niet halen.

Weet je dat er nog nooit een Europess land wereldkampioen is geworden tijdens een WK in Midden -of Zuid-Amerika ? En of het nu wel zal lukken is de vraag.
Kijk eens naar de 1/8e finales: Brazilie, Argentinie, Chili, Colombia, Costa Rica, Mexico en Uruguay zijn allemaal al geplaatst. Dus de "thuisbooster"werkt voluit.

Des te groter het plezier als Oranje wereldkampioen wordt !

3 comments:

Anonymous said...

Viva groep E.

joop said...

Alleen geen viva Espagne

HSD said...

Suarez te zwaar geschorst, meten met 2 maten, aanslagen op enkels, knieen en ellebogen zijn allemaal minstens zo erg.
Neemt niet weg dat het Urugyaanse ventje vreemd is en een bitje in moet.